Klintas ljus består av endast två komponenter. En vegetabilisk oljeblandning (soja, kokos och raps) och parfym, som är antingen doftolja eller eterisk olja. Ljusen innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan substans. Till och med veken är så enkel som det bara går. Den är blyfri, består av papper med ett ytskikt av obehandlad bomull och är inte behandlad med flytande bränsle. Därför kan det ibland bli en kolklump på veken. Läs skötselråden om hur du löser detta.

Doftoljorna och de eteriska oljorna tillverkas i EU och är inte testade på djur. De blandas in i hela ljusmassan (till skillnad från en del andra där de sprayas på ytan av ljuset) och doftar därmed gott och lagom mycket ända ner till sista brinntimmen. I och med att basoljornas smältpunkt är så mycket lägre än petroleumoljornas, så vaporerar parfymen långsammare och bibehåller sina milda dofter bättre.

Våra oljor (som utgör ca 95% av ljuset) består av sojavax. 100% vegetabilisk och helt fri från petroleum, paraffin och bivax.

Läs gärna också om det finstilta här!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.